Preišči ta spletni dnevnik

torek, 3. september 2024

Letno srečanje upokojencev PZDU v Šentjerneju

SREČANJE UPOKOJENCEV DOLENJSKE IN BELE KRAJINE

 Srečanje je bilo organizirano z namenom obeležitve dveh prelomnih dogodkov: 20-letnice Pokrajinske zveze in 70-letnice DU Šentjernej. Posebna zahvala gre organizatorju in predsedniku DU Šentjernej g. Francu Hudoklinu za lepo izpeljan dogodek s številčno udeležbo. Prisluhnili smo govorom, ki so se dotaknili pokojninske blagajne in problematike upokojencev. Nagovoril nas je tudi predsednik Državnega sveta g. Lotrič.

Prireditev je bila obogatena s kulturnim in zabavnim programom. Podelili so tudi priznanja za dosežke na športnih in kulturnih dogodkih.

Viden prispevek k prireditvi je dodalo tudi naše društvo, z enkratno postavitvijo izbora rokodelskih del naših ustvarjalcev. Razstava je pritegnila poglede in zanimanje za izdelke, našim ustvarjalcem pa je bilo namenjeno veliko pohval. Tudi pevski zbor DU Podgorje Stopiče je prejel priznanje za doseženo drugo mesto na reviji pevskih zborov PZDU Dolenjske in Bele krajine.

Zanemarljiva ni bila niti udeležba naših članov. Zbralo se nas je 40. Dan smo preživeli v prijetni družbi, med prijatelji.
Marjan
Za pokazat in za pogledat
                                  
Kaj vse ne znajo narediti pridne in spretne roke

Velika udeležba na srečanju

Ni komentarjev:

Objavite komentar