Preišči ta spletni dnevnik

ponedeljek, 14. marec 2022

Občni zbor in volitve

 V našem društvu smo 10. marca 2022 izpeljali občni zbor, ki se ga je udeležilo 180 članov.
Po uvodnem nastopu društvenega pevskega zbora nas je pozdravil predsednik društva in na kratko povedal vsebino in potek srečanja. 
Najprej smo imeli kratko predstavitev samostojne podjetnice - pedikerke iz Črmošnjice o negi telesa.
Sledilo je poročilo o delu v letu 2021. Kljub še vedno težkim zdravstvenim razmeram smo bili kar aktivni na vseh področjih. Športniki v pikadu, balinanju, kegljanju, rekreacijski vadbi in pohodniki so bili z manjšimi prekinitvami  aktivni preko celega leta. Imeli smo dva druženja na pikniku na Dolžu in kostanjev piknik v Stopičah. Po daljšem času je bil društveni izlet v Kamnik in Arboretum Volčji potok. V poletnem in zimskem terminu pa je bilo letovanje v Izoli z lepo udeležbo. Praznik športa v septembru smo obeležili s postavitvijo kegljišča na vrvici v Črmošnjicah.
Plan za leto 2022 je zastavljen z vsemi dejavnostmi in upamo, da se je zdravstvena kriza že toliko umirila, da bomo z aktivnostmi polno nadaljevali. 
Jubilanti, ki so člani društva že 20, 30, 35 in 40 let so dobili priznanja. V soboto 26.marca 2022 bomo v športni dvorani Stopiče praznovali 40. let ustanovitve DU Podgorje Stopiče ob 18. uri. Lepo vabljeni.
Letos je v naši državi volilno leto. Tudi v našem društvu smo najbrž med prvimi v Sloveniji  izvedli volitve. Dosedanjemu predsedniku društva g. Slavku Staniša je potekel osem-letni mandat. Za novega predsednika DU Podgorje Stopiče je bil izvoljen g. Marjan Štangelj iz Stopič. 
Zbora društve so se udeležili: predsednik PZDU za Dolenjsko in Belo krajino g. Dušan Kraševec, predsednik KS Stopiče g.  Jani Murn, predsednik amputirancev  Slovenije g. Lojze Golob, turistično društvo je zastopala g. Marjanca Antič ter RK Stopiče g. Slavka Prosenik.

Joži Staniša

Začel je pevski zbor




                          
Delovno predsedstvo in predstavitev dela


Jubilantka Slavka

Presenečenje in zahvala za dosedanje delo

Prenovljen upravni odbor z novim predsednikom 


Pozdravil nas je predsednik PZDU g. Dušan Kraševec




1 komentar:

  1. Lepo izpeljan zbor. Zahvala staremu predsedniku Slavku Staniši za korektno sodelovanje in čestitke in lepe želje pri vodenju novemu predsedniku Marjanu Štanglju. Pa lep pozdrav vsem.

    https://pzdudolenjskeinbelekrajine.si/udelezba-na-zborih-clanov-du/

    OdgovoriIzbriši