Preišči ta spletni dnevnik

nedelja, 4. december 2022

Jesensko-zimsko nabiranje energije v Delfinu

 Pa smo "oddelali" še en enotedenski oddih v Izoli. Že tradicionalno je v hotelu prvi večer nastopil naš zbor. Menim, da smo bili kar dobro sprejeti. Program pesmi - za vsakega nekaj, tudi ob spremljavi harmonike, ki poskrbi še za plesni zaključek. 
Vsakodnevna rekreacija v bazenu in v dvorani, največ pa zunaj v naravi - sprehodi, pohodi, malo krajši, daljši, kot je kdo sposoben ali pa zavzet. Smo se pa že kar navadili, da spoznavamo tudi druga mesta naše obale. Od Kopra do Pirana, malo peš malo z avstobusom. Zgodi se tudi marsikaj zanimivega, na primer da v navdušenju kar spregledamo kakšna luč sveti na semaforju. K sreči ni kakšnih posledic, je pa razlog za številne anekdote, ki nas spravljajo v smeh. Sicer res nimamo semaforja v Podgorju, čeprav za pokušino je trenutno v Črmošnjicah.
Zabavno je tudi, ko se ponoči zbudiš, pa ne veš kje si in misliš kaj imaš danes za postoriti doma. Ali pa, ko je ponoči res močno počilo nekje zunaj, še ves omotičen ugotoviš, nekaj je razneslo na Plemberku. 
Za sprostitev in klepet pa so skupni prostori v nadstropjih , kjer privro na dan vse dogodivščine, seveda pri tem pomaga kozarček domačega ali pa primorskega, kar ima kdo raje, ponudba je kar pestra.
Skratka - v hotelu se vsak večer nekaj dogaja - glasba za ples, zborovsko petje ali pa tombola in podobno.
Joži Staniša
Eden od načinov parkiranja - ni gužve 

Uvod v letovanje - Podgurski večer


Nad našim muzikantom so bili vsi navdušeni

Popoldanski počitek v knjižnici

Tudi dopusta je enkrat konec - gremo domov - avtobus prihaja

1 komentar:

  1. Bilo je lepo,pestro polno dogodkov,žal pa vse luštno hitro mine.
    Sedaj je december poln novih dogodkov,vendar mi smo že z mislimi na ponovno snidenje v naši Izoli,tokrat v poletnem času

    OdgovoriIzbriši